کد مطلب: 138434
استاندار چهارمحال و بختياري:
قرآن، سيره زندگي و مبداء عدالت اجتماعي است
تاریخ انتشار : 1394/04/06 13:20:12
نمایش : 1886
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: قرآن نقشه راه و سيره زندگي است و بر اساس آموزه هاي قرآني است که عدالت اجتماعي بشر تامين مي گردد.













به گزارش هفت چشمه به نقل از بام ايران خبر، قاسم سليماني دشتکي، صبح امروز در آئين گشايش نمايشگاه کتاب و محصولات قرآني در فرهنگسراي شهرکرد گفت: انقلاب اسلامي ايران بر اساس آموزه هاي قرآني شکل گرفته است و مبداء تحولات اجتماعي و عدالت بشري، قرآن است.

سليماني افزود: قرآن به عنوان چراغ راه زندگي، سرچشمه عدالت اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي به شمار مي رود و برکت اين کتاب بزرگ در فعاليت هاي مردم انکار ناپذير است.

استاندار با ابراز خشنودي از اينکه، نخستين برنامه فرهنگسراي بزرگ شهرکرد با شميم عطر قرآن در استان آغاز شده است، گفت: اين فرهنگسرا در شرايط مالي و اجرايي بسيار سختي به بهره برداري رسيد و مي طلبد از اين مکان فرهنگي ملي کشور، با مديريتي مناسب و مطلوب به خوبي نگهداري شود.

 
وي به مسولان گوشزد کرد که در روزهاي اخير، بحث مديريت اين فرهنگسرا را حل و مديري لايق و دلسوز را براي اين مجموعه فرهنگي، هنري و معنوي معرفي کنند.

قاسم سليماني افزود: فرهنگسراي شهرکرد پتانسيل بسيار بزرگي براي اجراي برنامه هاي استاني و کشوري است و مديريت آن بايد در راستاي درآمد زايي خود و تبليغ شعائر ديني و ملي قدم بردارد.


انتهاي پيام/1020ج
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg